MORAVSKÝ BRABEC II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: 300 g vepřového ramínka nebo plecka, 300 g vepřového bůčku s kostmi, sůl, 2 stroužky česneku, kmín, 2 cibule.

POSTUP PŘÍPRAVY: Plecko nebo ramínko vykostíme a nakrájíme na kousky velké asi 5 x 8 cm. Na stejné kousky nakrájíme i bůček. Maso osolíme, potřeme utřeným česnekem, dáme do pekáčku, okmínujeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, podlijeme a v troubě upečeme ze všech stran dozlatova a dochřupava. Během pečení odebíráme přebytečný tuk, maso přeléváme vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou. Měkké maso dáme na mísu, z okrajů pekáčku seškrábneme připečenou šťávu, trochu podlijeme a povaříme. Podáváme s bramborovými nebo s chlupatými knedlíky a s dušeným kysaným zelím.



MORAVSKÝ BRABEC II MORAVSKÝ BRABEC II



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1323 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz